Serveis a les persones
Segueix-nos!
FacebookTwitterYoutubeRSS
UCA Logitravel Raons PFO Raons PFO Raons PFO Practiques Socila Media CP disseny web Palma Film Office Nou Espai Coworking
Accedeix al nou Espai Coworking
Docents
Docents PalmaActiva

Serveis on line

Centre Recursos Inscripció on line Ofertes feina Cerques personal? Crear empresa Formació on line

Programa de Talents

Requisits
 • Les persones han de ser derivades per un tècnic/a de PalmaActiva o s’han d’inscriure a aquesta mateixa pàgina  i cumplir el perfil.
Horari
 • De dilluns a divendres de 8:30 a 14:30.
Lloc
 • Seu central PalmaActiva.
 • Carrer Socors 22 - 07002 PALMA. Mapa
Servei GRATUÏT.

El nou “Programa Talents” és una aposta de PalmaActiva pel TALENT amb el convenciment que promoure, detectar i invertir en ell és aportar valor al desenvolupament de Palma.

Es tracta d’un servei especialitzat dirigit a persones amb un talent i/o potencial especial en relació amb determinades competències i aptituds, que pretén facilitar i promoure a les persones participants el seu desenvolupament professional per compta pròpia o per compta aliena.

Aquest programa ofereix als seus participants:
 • Entrevista diagnòstica i seguiment personalitzat.
 • Un informe sobre les seves competències i aptituds.
 • Accés a una borsa especialitzada en ofertes de feina.
 • Informació laboral periòdica actualitzada.
 • Reserva de 2 places per curs per a les accions formatives de l'oferta formativa de PalmaActiva (excepte programes NAVEGA i Formació subvencionada SOIB).
 • Participar d’un grup professional de talents a LinkedIn, amb la participació de personal tècnic de PalmaActiva per generar comunitat i sinèrgies entre els participants.
 • Sessions informals de networking (Master-Cafè): Sessions temàtiques específiques de 2,5 hores el darrer divendres de cada mes a un entorn informal per afavorir la interacció mútua.
 • Encontres responsables de recursos humans - talents (Meeting talents): Jornades de 2 hores de duració per afavorir el contacte directe entre els usuaris del programa talents i els responsables de RRHH d’empreses de diferents sectors per tal de conèixer  el que cerquen les empreses en un candidat, per quins motius poden ser descartats o quins factors han de tenir en compte per aconseguir un lloc de feina adient al seu perfil professional.

 Si esteu interessats en participar a les sessions de Master-cafè o de Meeting Talents de PalmaActiva heu de formar part del Programa Talents!!! 


Si et consideres un dels següents perfils, ompli el següent formulari:


Perfils de talent PalmaActiva.

Directiu/va: Persones que han ocupat llocs de responsabilitat directiva de més de 3 anys durant la seva trajectòria professional (llocs directius, gerència, comandaments entremitjos, encarregats,...) amb formació universitària i formació de posgrau o bé amb formació professional o batxiller amb més de 500 hores de formació complementària d’especialització. En ambdós casos, han d’haver tingut un mínim de 5 persones al seu càrrec.

Usuari/a amb potencial: Persones que compten amb un alt potencial en relació amb el seu perfil competencial i actitudinal, que opten a llocs de feina de responsabilitat, essent persones que estableixen fites i objectius professionals, amb alta seguretat en sí mateixes, desprenen una actitud positiva, amb bones habilitats comunicatives, proactives envers la realització de noves activitats i reptes...

Emprenedor/a amb alt potencial: Persones emprenedores que estableixen objectius, tenen dissenyat o iniciat el disseny del seu model de negoci, plantegen propostes creatives i/o innovadores i són proactives envers a participar en activitats de networking, jornades, accions formatives relacionades amb l’empreniment...

Emprenedor/a actiu de l’ecosistema PalmaActiva: Persones emprenedores que formen part de l’Ecosistema emprenedor de PalmaActiva i ocupen un espai al Centre d’Empreses (locals, despatxos o coworking), així com d’altres programes específics especialitzats per a persones emprenedores (EUREKA, YUZZ,...) que compleixin amb el perfil d’Emprenedors/es amb alt potencial de l’apartat anterior.

Per accedir al programa pots fer la preinscripció mitjançant el formulari següent, i el personal tècnic de PalmaActiva es posarà en contacte amb tu per mantenir una entrevista per validar l’adequació del teu perfil al programa.

Deixa'ns el teu comentari:

Subscriu-te i rep les novetats per correu!

Activitats i cursos

 • Ara pots cercar els cursos i càpsules formatives que millor s'adaptin a les teves necessitats.
Activitats destacades
 • Nuevas tendencias de futuro: La fabricación digital y los proyectos fab-labs 19/12/2014
 • Te ayudamos a realizar tus proyectos empresariales en Palma
 • NetCity. networking per a empreses 21/01/2015
 • Un Cafè amb Alfredo Fernández, Dir. Marketing onlie de Logitravel 30/01/2015
Consulta l'Agenda.

Els nostres video CV

Testimonis PalmaActiva #siquierespuedes

NetCity: networking PalmaActiva

PalmaActivaTV

 • Ara pots veure les càpsules formatives, esdeveniments i material de la Palma Film Office al nostre Canal de Youtube.
Anar a PalmaActivaTV.