Serveis a les persones
Segueix-nos!
FacebookTwitterYoutubeRSS
Itinerari 2.0
Itinerari 2.0: la teva oportunitat és a la Xarxa
Itinerari selecció
Itinerari selecció: vull aquesta feina: vaig a aconseguir-la!
Certificats
Certificats de professionalitat: hosteleria i turisme
Pràctiques
Pràctiques becades NTIC: cercam empreses!
Nou newsletter
Nou Newsletter de PalmaActiva. Subscriu-te!
De la idea al model
#CanvaActiva: de la idea al model
Del model al pla
#ActivaTuPlan: del model al pla d'empresa
50Notes
Participa al Wordpress Mallorca Meetup
Cromatiks
Cromatiks entrevista a Juan Carlos Martín
Docents
Docents PalmaActiva

Serveis on line

Centre Recursos Inscripció on line Ofertes feina Cerques personal? Crear empresa Formació on line

Programa de Talents

Requisits
 • Les persones han de ser derivades per un tècnic/a de PalmaActiva o s’han d’inscriure a aquesta mateixa pàgina  i cumplir el perfil.
Horari
 • De dilluns a divendres de 8:30 a 14:30.
Lloc
 • Seu central PalmaActiva.
 • Carrer Socors 22 - 07002 PALMA. Mapa
Servei GRATUÏT.





El nou “Programa Talents” és una aposta de PalmaActiva pel TALENT amb el convenciment que promoure, detectar i invertir en ell és aportar valor al desenvolupament de Palma.

Es tracta d’un servei especialitzat dirigit a persones amb un talent i/o potencial especial en relació amb determinades competències i aptituds, que pretén facilitar i promoure a les persones participants el seu desenvolupament professional per compta pròpia o per compta aliena.

Aquest programa ofereix als seus participants:
 • Entrevista diagnòstica i seguiment personalitzat.
 • Un informe sobre les seves competències i aptituds.
 • Accés a una borsa especialitzada en ofertes de feina.
 • Informació laboral periòdica actualitzada.
 • Reserva de 2 places per curs per a les accions formatives de l'oferta formativa de PalmaActiva (excepte programes NAVEGA i Formació subvencionada SOIB).
 • Participar d’un grup professional de talents a LinkedIn, amb la participació de personal tècnic de PalmaActiva per generar comunitat i sinèrgies entre els participants.
 • Sessions informals de networking (Master-Cafè): Sessions temàtiques específiques de 2,5 hores el darrer divendres de cada mes a un entorn informal per afavorir la interacció mútua.

 Si esteu interessats en participar a les sessions de Master-cafè de PalmaActiva heu de formar part del Programa Talents!!! 

Si et consideres un dels següents perfils, ompli el següent formulari:


Perfils de talent PalmaActiva.

Directiu/va: Persones que han ocupat llocs de responsabilitat directiva de més de 3 anys durant la seva trajectòria professional (llocs directius, gerència, comandaments entremitjos, encarregats,...) amb formació universitària i formació de posgrau o bé amb formació professional o batxiller amb més de 500 hores de formació complementària d’especialització. En ambdós casos, han d’haver tingut un mínim de 5 persones al seu càrrec.

Usuari/a amb potencial: Persones que compten amb un alt potencial en relació amb el seu perfil competencial i actitudinal, que opten a llocs de feina de responsabilitat, essent persones que estableixen fites i objectius professionals, amb alta seguretat en sí mateixes, desprenen una actitud positiva, amb bones habilitats comunicatives, proactives envers la realització de noves activitats i reptes...

Emprenedor/a amb alt potencial: Persones emprenedores que estableixen objectius, tenen dissenyat o iniciat el disseny del seu model de negoci, plantegen propostes creatives i/o innovadores i són proactives envers a participar en activitats de networking, jornades, accions formatives relacionades amb l’empreniment...

Emprenedor/a actiu de l’ecosistema PalmaActiva: Persones emprenedores que formen part de l’Ecosistema emprenedor de PalmaActiva i ocupen un espai al Centre d’Empreses (locals, despatxos o coworking), així com d’altres programes específics especialitzats per a persones emprenedores (EUREKA, YUZZ,...) que compleixin amb el perfil d’Emprenedors/es amb alt potencial de l’apartat anterior.

Per accedir al programa pots fer la preinscripció mitjançant el formulari següent, i el personal tècnic de PalmaActiva es posarà en contacte amb tu per mantenir una entrevista per validar l’adequació del teu perfil al programa.

Deixa'ns el teu comentari:

Subscriu-te i rep les novetats per correu!

Testimonis PalmaActiva #siquierespuedes

Activitats i cursos

Activitats destacades
 • Major de 45 anys en recerca de feina? Taller CANVAS +45: Posa en valor les teves competències 10/09/2014
 • Joves: Taller d'entrenament "Orientació al client" 30/09/2014
 • Trobada de networking NetCity 17/09/2014
Si ho prefereixes, pots consultar l'AGENDA completa.

NetCity: networking PalmaActiva

PalmaActivaTV

 • Ara pots veure les càpsules formatives, esdeveniments i material de la Palma Film Office al nostre Canal de Youtube.
Anar a PalmaActivaTV.